Vacature Magazijnmedewerker 2-ploegen | wekelijks uitbetaald! Rotterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever kom je te werken bij Verstegen, de specialist waar diverse sauzen en kruiden worden geproduceerd. Ben je benieuwd naar de werkzaamheden die jij uit gaat voeren? Die gaan wij jou vertellen;

Samen met je collega’s zorg jij er iedere dag weer voor dat de goederen die nodig zijn voor de orders worden verzamelt. Je loopt dus rond in het grote magazijn om deze producten te verzamelen. Heb je de orders verzamelt? Super! Dan controleer je de bestellingen nog een keer, je kijkt goed of alles erbij zit en of de order kloppend is. Hierna ga je je bezighouden met het verzendklaar maken van de bestelling. Wat houdt dit in? Je pakt de goederen in en je zorgt er zo voor dat ze verzonden kunnen worden. Om alles overzichtelijk te houden zorg je ervoor dat je alle handelingen die je doet administratief afhandelt in het systeem. Hierdoor heb je een overzicht waar je duidelijk kan zien welke werkzaamheden allemaal zijn uitgevoerd. Net zoals de voorraad, jij bent er verantwoordelijk voor dat deze in de gaten wordt gehouden. Zijn er voorraadverschillen? Dan signaleer je deze en vervolgens geef je deze door aan de medewerkers van het bedrijfsbureau, zij pakken dit dan verder op.

Ten slotte ben je samen met je collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor een schone werkplaats. Dit is erg belangrijk omdat je werkt met voedingsmiddelen. Hierdoor is het ook belangrijk dat je enige kennis hebt van voedselveiligheid zodat je deze toe kunt passen tijdens je werk. Het werk als magazijnmedewerker is in de vorm van een 2-ploegendienst. De tijden zijn van 06:00 – 14:30 en van 1400 – 22:30. Deze diensten wissel je dus af!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Hard werkt en alles met beide handen aanpakt
  • Fysiek sterk is, je werk bestaat namelijk uit fysieke werkzaamheden
  • Zorgvuldig en netjes werkt, je volgt de werkinstructies altijd op
  • Het werken in een 2-ploegendienst helemaal ziet zitten
  • Woont in de omgeving van Rotterdam
  • Beschikt over eigen vervoer om op de locatie te komen

Denk jij na het lezen van dit functieprofiel dat je perfect bij onze opdrachtgever past? Kijk dan snel hoe je met ons in contact kunt komen om te solliciteren!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!