Vacature Chauffeur Meubels Alphen aan den Rijn

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Graag onderweg en spierballen trainen! Jij bent de held voor onze klanten. Als chauffeur of bijrijder bij Berden Mode en Wonen in Alphen aan den Rijn blink jij uit in je werk. Elke dag doe jij jouw werk een beetje beter. Samen zorgen we voor succes. Jouw gastvrije houding, een gezellig praatje en positiviteit zorgen ervoor dat de klanten het bijna jammer vinden als je weer vertrekt. Toch moet je door, want de volgende klant wacht! Om daar met jouw houding én goede skills service te verlenen. Voor deze baan krijg jij een goed salaris op basis van ervaring, een vitaliteitsbonus én de mogelijkheid om jouw vrachtwagenrijbewijs met code 95 te behalen.

 

Als chauffeur ben je dagelijks onderweg en bezig met afleveren van onze prachtige meubels vanaf het magazijn tot bij onze klanten thuis. Je hebt verder veel contact met de afdeling service. Leuk! Dan spreek je dus geregeld collega’s. In jouw werk ga jij in teamverband en zelfstandig aan de slag. Je vindt afwisseling leuk én elke uitdaging grijp je met twee handen aan. Bij ons sport jij onder het werk, dus kom die spierballen maar trainen.

Daarnaast ben je samen met een collega onder andere bezig met het plaatsen, maken en bezorgen van kastsystemen, complete interieurs van bekende merken en slaapkamers van bijvoorbeeld Auping, bij onze klanten thuis door heel Nederland. Met je technische inzicht en handigheid zorg je ervoor dat alle goederen snel en vakkundig worden afgeleverd en gemonteerd.

Dit ga je ook doen!

–         Meubels gereed maken voor vertrek naar de klanten en eventueel bij de klanten thuis maak je ze blij met hun nieuwe meubel

–         Jouw technische inzicht komt van pas, want je gaat kastsystemen en complete interieurs afleveren

Geen dag is hetzelfde, je bent graag onderweg en mensen worden blij van jou!

Waar kom je te werken?

Berden Mode, Wonen & Meer is sinds 1902 een familiebedrijf in beweging, met circa 750

medewerkers en 22 filialen. De afgelopen jaren hebben we een flinke groei gemaakt. Naast onze Berden mode, wonen & slapen vestigingen door heel Nederland vallen Pot Interieur in Axel en Doornebal Interieurs in Lienden ook onder Berden. Tevens hebben we inmiddels 7 Auping Stores in Nederland.

Je gaat aan de slag bij Berden te Alphen aan den Rijn. In dit team zijn 12 collega’s werkzaam binnen de showroom en het magazijn. Het is een fijn en gezellig team!

Geregeld staan er leuke team uitjes op het programma. Berden is een echt familiebedrijf die de volgende kernwaarden naleeft: elke dag beter doen, samen succesvol, aandacht voor elkaar, uitblinken in je vak en je positieve drive uitstralen. Je krijgt als team lid echt de aandacht en wil

je je graag ontwikkelen? Dan is dit zeker mogelijk. Denk aan een opleiding

raambekleding of het behalen van een groot rijbewijs.

Functie-eisen

Als bijrijder of chauffeur neem je deze kwaliteiten mee:

  • Je hebt affiniteit met interieur
  • Je hebt een rijbewijs en je bent graag onderweg
  • Het kost voor jou geen moeite om gastvrij te zijn
  • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: elke dag beter doen, samen succesvol, aandacht voor elkaar, uitblinken in je vak en je positieve drive uitstralen

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!