Vacature Accountmanager Lichtenvoorde

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als accountmanager krijg je te maken met verschillende en afwisselende werkzaamheden , dat maakt jouw werk ook zo leuk! Jouw dag begint met de zoektocht naar cv’s op de bekende vacaturebanken, waaronder Indeed en Nationale Vacaturebank. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen. Je brengt vraag en aanbod samen. Daarnaast beheer jij ook jouw eigen klantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk. Hierdoor heb je dagelijks de meest interessante gesprekken! Zowel bij je klant op de zaak waar je bijvoorbeeld een contractonderhandeling voert, als met de kandidaat op kantoor waarvoor je op zoek gaat naar dé best passende werkuitdaging. 

Functie-eisen

Wij zijn een jong team die snel schakelen, van een lolletje houden en we gaan voor al onze collega’s door het vuur. Ook beschikken wij over kennis van de Achterhoekse, Twentse en Engelse taal. Daarnaast gaan we maar wat graag naar een tentfeest in het weekend, vieren we carnaval, gaan we naar festivals en zijn we zeer sportminded. Herken jij jezelf hierin en in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in commerciële of bedrijfskundige richting);
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Én je woont in de omgeving van Lichtenvoorde.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!