Vacature Werkvoorbereider Rotterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Werkvoorbereider vestiging Rotterdam

Als werkvoorbereider bij Mos Grondmechanica in Rotterdam ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van het project van A tot Z.

Na een goede inwerkperiode kun je zelfstandig de werkzaamheden voor onze buitendienst voorbereiden.

Je bent in staat om geconcentreerd en grotendeels zelfstandig te werken. De werkvoorbereiding voer je nauwkeurig uit, en daarbij heb je oog voor de balans tussen productie en kwaliteit. Dit vraagt van jou inzicht en flexibiliteit.

                Je leeft je goed in in het project met alle informatie die je hebt

                Je verzorgt en interpreteert de KLIC meldingen (info aan Kadaster)

                Je zorgt voor een veilige en gezonde omgeving voor je collega’s

                Je regelt de benodigde vergunningen/ betredingstoestemming

                Je stemt de werkzaamheden af met je collega’s van andere afdelingen en je opdrachtgever

                Het bewaken van de onderlinge coördinatie van de buitendienst bij projecten.

                Je bereid het project administratief voor, en nadien lever je de voorbereiding aan bij de uitvoerenden. Je maakt een opleverdossier wanneer het werk is uitgevoerd

                Je denkt na over verbeteringen in het proces

Wat verteld Raymonda, je mogelijk nieuwe collega, over deze functie:

“Het is een lekkere dynamische werkomgeving. Niet één project en niet één klant is hetzelfde. Dus afwisseling genoeg. En bij MOS ben je verantwoordelijk voor het hele project; echt van A tot Z. Bij MOS werk ik aan het geheel en zie ik wat er allemaal nodig is bij het grondonderzoek. Daarnaast vind ik de sfeer binnen heel MOS zo informeel en gezellig. Iedereen staat voor je klaar als je er zelf even niet uitkomt.”

Wie zijn wij?

MOS Grondmechanica is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau en behoort al jaren tot een van de toonaangevende bureaus op het gebied van de geotechniek, geohydrologie en geomonitoring.

Wij hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Helmond en Enter voor projecten in Nederland. Daarnaast zijn wij in staat om onze specifieke kennis en deskundigheid in te zetten en te mobiliseren voor projecten elders in de wereld.

Bij MOS Grondmechanica houden we van praktische adviezen. Daar hebben we allemaal het meeste aan. Onze lijfspreuk is niet voor niets; “Hoogstaand bouwen door diepgaand onderzoek”.

Zowel voor onze klanten als elkaar, creëren we een gezellig en informele sfeer waar professionaliteit en deskundigheid centraal staan.

Hiërarchie, daar houden we niet van. Geloof jij ook in de kracht van samen? Met ons enthousiaste en energieke team, zorgen we er dagelijks voor dat de projecten zorgvuldig en goed worden uitgevoerd. We zijn grondig in onze dienstverlening en het werk. De zogenaamde Rotterdamse mentaliteit van “handen uit de mouwen” en “geen woorden maar daden”? Ja, die zit verankerd in de hele organisatie en ga jezelf ervaren wanneer we collega’s worden. Een vleugje humor kunnen we zeker waarderen. En wist je dat er verschillende mogelijkheden zijn om intern te worden opgeleid?

Bekijk ons baanaanbod en kijk of er een vacature bijzit die jou aanspreekt. Geen ervaring in de Geotechniek, dat hoeft geen probleem te zijn. Kom een kopje koffie drinken (thee mag ook), om de mogelijkheden te bespreken. We kijken graag naar de kansen die voor jou binnen onze organisatie liggen. Word ook een specialist in de geotechniek!

Functie-eisen

Als werkvoorbereider bij Mos Grondmechanica in Rotterdam, vragen we het volgende van jou;

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in Civiele Techniek of Bouwkunde.
  • Rijbewijs B.
  • VOL VCA of bereidt dit te halen
  • Liefst enige ervaring in werkvoorbereiding

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!