Vacature Senior Adviseur Planning & Control 'S-Gravenhage

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

* Adviseren van het management bij bedrijfsvoeringvraagstukken in brede zin. * Bijdrage leveren aan de integrale planning -en controlcyclus: van begroting, tussentijdse rapportages, interne controles tot aan de jaarrekening.
* Adviseur en sparringpartner voor de organisatie-eenheid Regie.
* Toetsen van voorstellen van andere afdelingen op rechtmatigheid en doelmatigheid. * Leveren van een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van P&C producten o.a. managementinformatie, kostprijsmodel. * Deelnemen aan diverse projectgroepen, en weet daarbinnen op een stimulerende manier de bewustwording van bedrijfsvoering in de organisatie te vergroten.
* Adviseren met betrekking tot de werking van processen.
* Adviseren over financiële wet –en regelgeving en richtlijnen.
* Ontwikkelen van beheersinstrumenten, voorschriften en gebruikersinstructies. * Borgen van afstemming tussen de verschillende bedrijfsvoeringdisciplines en organisatieonderdelen binnen en buiten de eigen organisatie.

Functie-eisen

* Je hebt WO werk- en denkniveau en een financiële opleidingsachtergrond; * Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met een financiële administratie in een baten lasten omgeving en P&C vraagstukken; * Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied financiën, planning en control en ervaring in het adviseren aan directie en management en de doorontwikkeling van de P&C cyclus;
* Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden: zowel mondeling als schriftelijk;
* Je kan zowel interdepartementaal als multidisciplinair goed samenwerken;
* Je bent flexibel in een dynamische omgeving;
* je hebt ervaring met Excel en Word is noodzakelijk;
* Je hebt ervaring met Exact en Facilitor is een pre;

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!