Vacature Medewerker klantdialoog zorg – Eindhoven Eindhoven

  • Vakgebied: Zorg
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Eindhoven
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 01 november 2022
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vind jij het interessant om klanten verder te helpen met hun complexe zorgvragen? Begrijp jij als geen ander dat in klantcontact het verschil gemaakt wordt tussen tevreden en goed? Voor een zorgverzekeraar zijn wij op zoek naar professionals die hier verder stappen in willen maken! Dus wil jij het verschil maken? Lees dan snel verder!
Binnen een zorgverzekeraar spreek je een grote diversiteit aan klanten. Vrijwel iedereen komt ooit op een punt in zijn leven in aanraking met zorg en wil dan zeker door zijn of haar zorgverzekeraar op een juiste manier ondersteund worden. Deze steun ben jij! Jij beluistert de vraag en sorteert hoofd van bijzaken. Vervolgens ga je er alles aan doen om de klant op kort termijn te kunnen helpen. Dit doe je door informatie te verzamelen of iemand naar het juiste punt door te sturen. Je houdt van snel schakelen en houdt daarbij de kwaliteit van het gesprek in het oogpunt.
Doordat je met veel verschillende zorgvragen in aanraking komt, bouw je een brede kennis op. Hiervoor leiden wij jou op met onder andere een WFT-opleiding. Daarnaast wordt je binnen de verzekeraar ondersteund om kennis te vergaren over verschillende domeinen. Het is belangrijk dat je een interesse in zorg hebt en het uitdagend vindt om in deze omgeving werkzaam te zijn. Je beschikt over goede gesprekstechnieken en houdt van diversiteit in jouw gesprekken. Het betreft een organisatie die zelf organiserend te werk gaat. Hierdoor krijg jij de vrijheid en zelfstandigheid om jouw rol naar volledigheid uit te voeren. Je werkt in een groot team, wat zich kenmerkt door kleine projectgroepen.

Functie-eisen

– Je hebt een afgerond mbo-4 of hbo diploma;
– Je hebt aantoonbare ervaring met telefonisch klantcontact;
– Je beschikt over goede gesprekstechnieken;
– Je hebt een zelfstandige en pro-actieve houding.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!