Vacature Backoffice medewerker Breda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vanwege het vertrek van 1 collega zijn wij op zoek naar een allround backoffice medewerker. Je komt te werken in een team van 4 backoffice medewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het regelen en administratief verwerken van de order tot de logistiek en de aftersales. Een drukke en uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is. 

Deze organisatie levert haar producten (nog) niet rechtstreeks aan de consument. Jij hebt dus contact met inkopers en magazijn verantwoordelijken van bijvoorbeeld de Mediamarkt en de Albert Heijn. Zij plaatsen een order en deze verwerk jij in het systeem. Daarna plan je het transport in door tijdssloten in te boeken. Gedurende het traject beantwoord je vragen van klanten over de order en de levering via de telefoon en de mail. Naast het bestellen van nieuwe producten, leveren klanten ook lege producten weer in. Ook deze retouraanmeldingen verwerk jij en hiervoor maak je de creditnota in orde. Om er zeker van te zijn dat de bestelde producten geleverd kunnen worden, houd jij samen met je collega’s in de gaten hoeveel voorraad er in het magazijn is en bestel je indien nodig extra producten bij vanuit de verschillende fabrieken in Europa. 

Een echte allround functie dus! Perfect voor iemand die zich het werk echt eigen wil maken en zich voor langere tijd aan de functie en de organisatie wil binden. 

Functie-eisen

Voor deze allround functie zijn wij op zoek naar iemand met MBO+ of HBO werk- en denkniveau met enige werkervaring in een klantgerichte of logistiek administratieve functie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klantenservice, binnendienst of orderverwerking rol. 

Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en daarnaast redelijk Engels spreekt. 

Ben jij stressbestendig en gezellig? Houd je van hard werken en kan je goed communiceren? En wil je ontwikkelen in een hele brede allround functie binnen een groeiend bedrijf? Reageer dan snel! 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!