Vacature Fulltime facilitair medewerker in Amsterdam Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wat ga je doen?

Het goede doel
Dit goede doel houdt zich nationaal en internationaal bezig met alle uitdagingen die komen kijken bij een van de meest ongeneeslijke ziektes ter wereld. Dankzij dit goede doel is al sinds 1949 de plek waar mensen een langere kans hebben op leven en de behandeling van de ziekte door donaties en vrijwilligers. Het onderzoek naar de ziekte stopt nooit en kan uit alle hoeken extra kracht gebruiken. 

Wat ga jij doen? 
Het kantoor is gevestigd in Amsterdam-West. Binnen dit kantoor werken veel mensen elke dag super hard om de wetenschap naar de ziekte tot een hoger level te brengen. Het personeel wat elke dag naar kantoor komt willen we natuurlijk compleet ontzorgen zodat zij de volle focus kunnen leggen op hun werkzaamheden. Dat is waar jij in beeld komt! Jij houdt je als fulltime facilitair medewerker bezig met alles binnen het kantoor. Denk hierbij aan het op orde houden van de verschillende ruimtes, kantoorartikelen bestellen, kleine administratieve taken en de algemene vragen beantwoorden van collega’s. 

Wat biedt de stichting jou? 
Naast dat jij bij een stichting aan de slag gaat en je dus gezamenlijk met jouw collega’s voor een hoger doel bezig gaat, krijg jij natuurlijk nog veel meer. Zo biedt de stichting een salaris tussen de € 1834,- en € 2219,- euro bruto o.b.v. 38 uur, een jaarcontract met een opleidingsbudget en goeie randvoorwaarden. 

Uren
Er is een optie om 32 uur te werken, maar onder 2 voorwaarden: de vrijdag kan geen vaste vrije dag zijn én iemand moet flexibel zijn om in de vakanties van collega’s dan ietsje meer te werken.

Heb je interesse in de vacature? Je kan mij ook een mail sturen via l.deinum@youngcapital.nl

Wat wij bieden

  • Je gaat aan de slag binnen een stichting met een mooi initiatief;
  • De facilitaire rol kent veel verantwoordelijkheid en eigen input;
  • Een bruto maandloon tussen de € 1834,- en € 2219,- euro bruto o.b.v. 38 uur;
  • Je gaat werken in een kantoor in Amsterdam West waar positiviteit bovenaan staat!
  • De optie om 32 uur te werken onder bepaalde voorwaarden;

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een facilitaire rol;
  • Je bent enthousiast, hebt twee rechter handen en zet graag een stapje extra voor een mooi doel!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!