Vacature Werkvoorbereider civiele techniek Helmond

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

In deze uitdagende startersrol als werkvoorbereider civiele techniek kun je jouw opgedane kennis uit je studie eindelijk gaan toepassen! Natuurlijk heb je ook nog veel te leren dus zal je beginnen met het doorpluizen van documentaties en tekeningen. Het is namelijk belangrijk dat je gaat leren en interpreteren hoe de contracten tussen opdrachtgever en -nemer zijn opgesteld en worden toegepast. Je gaat op verschillende locaties aan de slag bij grote projecten om in samenwerking met ingenieursbureaus en aannemers de projecten soepel te laten verlopen.

Zodra je dit goed doorhebt en weet wat er nodig is om een project te laten slagen, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden zoals: het maken van werkplannen, zorgdragen voor veiligheid, het maken van tijdsplanning en controle financiën. Om deze werkzaamheden goed uit te voeren is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en goed kan communiceren.

Nieuwsgierig geworden naar de rol van werkvoorbereider civiele techniek? Laat je gegevens achter en we bellen je dezelfde (werk)dag nog terug!

Functie-eisen

  • Je hebt de opleiding civiele techniek of soortgelijk afgerond;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Daarnaast ben je proactief, energiek en wil je graag veel leren.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!