Vacature Kwaliteitsmedewerker burgerzaken Capelle aan den Ijssel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ligt jouw hart bij het werken met burgers? Krijg jij energie van het verbeteren van processen om het voor de burger makkelijker te maken? Wil je werken in een leuk team binnen een groeiende gemeente? Dan is de gemeente Capelle aan den IJssel op zoek naar jou!
In de gemeente Capelle aan den IJssel wonen en werken ruim 67.000 Capellenaren. Een uitdagende ambitie staat centraal en we weten dat de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen snel gaan. Ze zijn van grote invloed in en op het samenleven in onze stad. Zorgen voor een duurzame ontwikkeling van de stad vinden we belangrijk. Net zoals onze maatschappelijke taak zó vormgeven dat iedere Capellenaar mee kan doen. We anticiperen op wat er op ons afkomt.

Wie zijn wij?Je komt te werken bij de unit Burgerzaken/KCC binnen de afdeling Dienstverlening. Deze unit staat direct in contact met Capellenaren. Dienstverlening naar de burgers, bedrijven en instellingen via allerlei kanalen staat bij ons centraal. De unit bestaat uit Burgerzaken en het Klant Contact Centrum (KCC). Bij ons vind je een leuke en afwisselende functie met veel ruimte voor visie en vernieuwing.

Wat breng je mee?Als medewerker kwaliteit ben je goed thuis in het vakgebied burgerzaken. Je kent de processen en vindt het leuk om daarover te schakelen met verschillende collega’s. Je gaat analytisch, doelgericht en probleemoplossend te werk en schrikt niet van complexe vraagstukken. Je hebt oog voor innovatie en trends en bent in staat deze te vertalen naar de werkvloer. Verder stap je makkelijk op iemand af, toon je initiatief en steek je graag de handen uit de mouwen. Je hebt er plezier in om nieuwe materie eigen te maken en zelfstandig onderzoek te doen. Voorstellen en vernieuwende ideeën bespreek je met het unithoofd en deel je makkelijk en overtuigend met je collega’s. Tot slot werk je handig en snel met systemen.

Wat ga je doen? ·
Je coördineert interne controle en kwaliteit van de producten, diensten en werkprocessen burgerzaken;
* Je monitort bestaande processen voor de unit Burgerzaken / KCC en volgt deze op;* Je volgt trends en ontwikkelingen in de dienstverlening en klantcontact en vertaalt deze naar verbetervoorstellen en werkprocessen;
* Je initieert voorstellen tot herinrichting van werkwijzen, systemen en processen;
* Je coördineert de doorontwikkeling Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA) en de jaarlijkse zelfevaluatie BRP/NIK;* Je bent mede verantwoordelijk bij besluiten complexe aanvragen voor de verstrekking uit de BRP; · Projectleider / deelnemer integrale projecten;
* Je bent sparringpartner van het unithoofd als het gaat om kwaliteit.

Functie-eisen

* MBO+ / HBO werk- en denkniveau in combinatie met een afgeronde basisopleiding Burgerzaken.
* Mocht je geen afgeronde basisopleiding hebben, maar wel ruime
* Kennis/ervaring als allround medewerker burgerzaken, dan nodigen we je zeker ook uit om te solliciteren.* Bij voorkeur heb je ervaring met de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit of de bereidheid om je hier verder in te verdiepen;
* Kennis van de wet BRP;
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!