Vacature Afdelingshoofd Faciliteiten Oisterwijk

  • Vakgebied: Overig
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Oisterwijk
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 29 juni 2022
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

In 2021 hebben we het nieuwe Stadhuis in gebruik genomen en in 2023 gaan we de nieuw gerenoveerde Stadswinkel betrekken. We doen dit samen met de programmamanager Werken in Verbinding en de afdelingen Vastgoedbedrijf, Data Informatie Technologie en Personeel & Organisatie. We zoeken iemand die ervaring heeft op dit gebied en samen met deze partners en de afdeling de klus gaat klaren. De nieuwe gebouwen en de veranderingen in de maatschappij hebben ook effect op de inrichting en dienstverlening van de afdeling. De afdeling heeft een plan gemaakt om dit organisch te gaan veranderen. We zoeken een afdelingshoofd die medewerkers inspireert, het beste uit hen haalt en hen meeneemt in deze veranderingen. Andere belangrijke ontwikkelopgaven waar je je mee bezig gaat houden zijn het ontwikkelen en uitwerken van de visie op gastvrijheid en maatschappelijk verantwoord (en circulair) inkopen.
Je bent leidinggevende van ca. 105 fte enthousiaste en gedreven professionals die tezamen verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de volgende kerntaken: Advisering van de gemeente en een aantal externe partners op gebied van KAM en facilitaire zaken, secretariële ondersteuning, faciliteren van ca 300 (grote en kleine) evenementen per jaar in de gemeentelijke gebouwen, managen van ca. 50 contracten en de frontoffice cq. helpdesk op een breed scala aan onderwerpen variërend van ICT tot aan Facilitair en maatschappelijk vastgoed.
Door je mensgerichte en inspirerende manier van leidinggeven draag je actief bij aan de professionele ontwikkeling van de medewerkers uit de afdeling. Je draagt het gedachtengoed van de afdeling met trots uit en vormt een brug tussen de afdeling en de rest van de organisatie waaronder directie en bestuur. Je onderhoudt een goede relatie met belangrijke stakeholders zoals bijv. het bestuur, de griffie en externe partners. Als boegbeeld van de afdeling durf je bestuur en management gevraagd en ongevraagd te adviseren. Daarnaast ben je samen met je collega teammanagers verantwoordelijk voor de HRM-taken en bedrijfsvoering van de afdeling en houdt daarvoor het overzicht over de financiën en de (tussen)resultaten.

Functie-eisen

* Je bent een inspirerende manager met ervaring bij het leiden van huisvestingsprojecten en doorontwikkeling van de dienstverlening;* Je hebt een afgeronde WO-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau, aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie;* Je hebt kennis van en ervaring op gebied van huisvestingsprojecten, facilitaire dienstverlening en gastvrijheid bij voorkeur in een publieke organisatie;• Je werkt op basis van persoonlijk leiderschap, hebt oog voor de ontwikkeling van de organisatie en rol van de medewerkers van je afdeling.* Je bent open, denkt in kansen en mogelijkheden, beschikt over een goed relativeringsvermogen en hebt gevoel voor humor;
* Je kunt snel schakelen en bent flexibel om de hoge dynamiek in je omgeving het hoofd te bieden;
* Je bent een robuuste persoonlijkheid die ervoor zorgt dat je medewerkers een veilige werkomgeving ervaren.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!