Vacature Hulpmonteur Groot Materieel Ede

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Een dag van je collega Albert; “Mijn werkdag start om half 8, dan klok ik in en begin ik aan het werk wat moet gebeuren. Dit is meestal het de/monteren van onderdelen van de graafmachine. Als ze gedemonteerd zijn, dan ga ik de onderdelen cleanen en netjes op een pallet leggen. Bij monteren moet je altijd goed kijken wat er moet gebeuren, en beginnen te schroeven. Met vragen kan ik altijd terecht bij mijn collega’s. Natuurlijk op tijd pauzes houden, een lolletje met collega’s maken en om half 5 zit de dag er weer op.”

Functie-eisen

We zoeken iemand met een gezonde werkinstelling. Hou je aan je afspraken, kom op tijd en communiceer over wat je wel en niet begrijpt. Dit werk is fantastisch om te doen, veel afwisseling en altijd iets nieuws om te leren. Een grote diversiteit aan machines maakt het elke dag weer interessant. Het maakt het soms ook lastig, want je loopt geheid tegen zaken aan die je niet weet. Wij vinden het belangrijk dat jij als hulpmonteur ook hulp durft te vragen. Veilig, zelfstandig en resultaatgericht werken zijn punten die wij zoeken in onze nieuwe collega. Kortom, je bent graag druk in de weer en kan tegen een lichamelijke uitdaging.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!