Vacature Projectleider Ketensamenwerking Sociaal Domein Naaldwijk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Voor een dynamische en actieve gemeente met veel ondernemers zijn wij op zoek naar een Projectleider Ketensamenwerking Sociaal Domein.

De gemeente wil de dienstverlening naar haar burgers en organisaties gaan verbeteren, aanpassen aan de huidige tijd, hiervoor zullen de huidige teams de komende tijd de omslag gaan maken naar een procesgerichte manier van organiseren.

Door de dienstverlening beter/anders te organiseren willen we de aanspraak op duurdere tweedelijnszorg in het sociaal domein verminderen, voorliggende voorzieningen effectiever benutten en eigen kracht van burgers beter ontsluiten.
De komende periode zal gebruikt worden om een verdere kwaliteitsslag maken.

Wat wij als doel hebben is. o.a. dat inwoners één aabspreekpunt hebben, beter worden geholpen, adequaat worden ondersteund, dat onze professionals buiten de lijntjes gaan denken om zodoende oplossingen voor de vragen van inwoners en organisaties te vinden.

De werkzaamheden/opdrachten die jij als Projectleider zal gaan uitvoeren zijn:

  • Heldere kaders: vastgelegde regels en afspraken, bekend bij de betrokkenen in de uitvoering. Inhoud van die afspraken zijn: privacy, mandaten, overgang 18-/ 18+ en samenwerking met scholen binnen en buiten de gemeente;
  • Professionals met lef: professionals durven te doen wat nodig is (en krijgen daarvoor ook het vertrouwen en de dekking vanuit management en bestuur). Inhoud van deze opdracht is het werken volgens dezelfde mindset, een regelvrij budget en heldere afspraken, verminderen van de regeldruk en administratieve lasten;
  • Verbeteren samenwerking: professionals in de gehele keten kennen elkaar en weten elkaar te vinden. Klant- en werkprocessen en ondersteunende informatievoorziening zijn ingeregeld. Klant- en werkprocessen en ondersteunende informatievoorziening zijn ingeregeld. De inhoud van deze opdracht is het versterken van de samenwerking intern bij de gemeente, maar ook extern met de ketenpartners.

Functie-eisen

Voor deze leuke opdracht zijn wij op zoek naar coachende Projectleider die goed kan samenwerken, sociaal is en uiteraard ook resultaatgericht.

Wel hebben we een aantal harde eisen waaraan voldaan moet worden:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als projectleider bij een gemeente;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met coachend leidinggeven in een verandertraject.

De opdracht is voor 16 tot 24 uur per week, voor minimaal 9 maanden.

Is dit de opdracht die jou op het lijf geschreven is, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!