Vacature Strategisch Adviseur – UBR 'S-Gravenhage

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Deel IenW/ILT (18 uur per week): Namens de Inspecteur-Generaal (zijn rol: portefeuillehouder I namens de Bestuursraad IenW) van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT):* Deelnemen aan diverse overleggen, sparren met IenW-medewerkers, in gremia als de IV-raad, CIO-raad IenW, domo-o, secretarissenoverleg
* Verbinding maken en contacten leggen tussen IenW-ers onderling en tussen IenW-ers en anderen op het gebied van IV.
* Overleg voeren met programmamanager Anders Omgaan met Data (AOMD).* Sparren/coachen/helpen inwerken diverse IenW-ers zoals CIO-officers, informatiemanagers, plv hoof FBI, dir FBI, trainees etc.* Met instemming van opdrachtgever en op verzoek van diverse grote (WebEx-)sessies voorzitten, die gaan over herinrichting IV-overlegstructuur en nieuwe directie IV
* ‘tegenlezen’ van nota’s, notities en memo’s
Deel BZK, BRP (6 uur per week): Voorbereiden, voorzitten en richting geven aan het Gebruikersoverleg Basisregistratie Personen (BRP). Samen met anderen monitoren en uitwerken van de acties voortkomend uit dit overleg en het gebruikersoverleg op een hoger strategisch plan brengen:
* Betreft onafhankelijk voorzitterschap.
* Elke vergadering duurt ± een dag.
* Er zijn ongeveer 20 deelnemers uit diverse (overheids-)organisaties.* Dit vraagt om bestuurlijk stakeholdermanagement op hoog niveau en kennis van bestuurlijke verhoudingen en basisregistraties.
* Overleg/afstemming tussendoor met leden van Gebruikersoverleg BRP.
* Afstemmen met Programma manager toekomst BRP.* Gesprekken samen met Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) bij Justitie over Burgerlijke Stand en BRP bij BZK.

Functie-eisen

* WO werk-denk niveau
* Minimaal 5 jaar werkervaring met kentensamenwerking op directieniveau
* Je beschikt over werkervaring in een vergelijkbare rol in een projectomgeving
* Ervaring heeft met samenwerking en programma’s binnen de overheid.
* Mate waarin de kandidaat kennis heeft van ICT en ketenvraagstukken binnen de overheid

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!