Vacature Matcher Werkcentrum Eindhoven

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Omschrijf jij jezelf als aanpakker, netwerker en enthousiast? Dan zijn wij voor deze tijdelijke opdracht van 20 uur, op zoek naar jou! Jij hebt kennis van de arbeidsmarkt en weet de juiste matches te maken. 
Samen met regionale uitzendbureaus, netwerkorganisaties en jouw netwerk ga jij vacatures vervullen met kandidaten die op zoek zijn naar een baan. Het werkcentrum helpt werkzoekenden als de werkgevers en zo brengen deze partijen vraag en aanbod bij elkaar.

Hoe maak je dan zo’n match?
Door intake gesprekken te voeren met kandidaten. Na deze intakegesprekken verwerk je de resultaten en maak je een profiel aan van de kandidaat. Je kijkt of je een match kan maken met de vacatures die beschikbaar zijn. Zie jij een match? Dan ga je de kandidaat voorstellen door middel van het schrijven van leuke voorstelteksten. Ondertussen schakel jij met werkgeversadviseurs en coaches over kandidaten en vacatures. Je houdt contact met kandidaten door hen actief te benaderen voor vacatures en evenementen.

Als matchmaker heb jij een belangrijke rol. Je bent interne schakel tussen opgehaalde vacatures en baanopeningen door het werkcentrum en werkzoekenden. 
Je werkt met verschillende doelgroepen: van mensen met een uitkering (PW, WW etc.) tot nuggers (niet uitkeringsgerechtigden) en mensen die vanuit mobiliteit zoekende (moeten) zijn naar een andere functie.

Functie-eisen

Jij bent in bezit van de volgende eisen: 

  • Een relevante Hbo-opleiding;
  • Drie jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling;
  • Ervaring met werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt en kennis van het ‘doelgroep register’ en ‘banenafspraak’;
  • Kennis van de Participatiewet en de Wet Banenafspraak.

Het is in deze functie belangrijk dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, snel kunt schakelen en dat je je makkelijk kan inleven in de doelgroep. 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!