Vacature Ambulant hulpverlener Hengelo (OV)

  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: uren n.o.t.k.
  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Hengelo (OV)
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 01 oktober 2019
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Twee openstaande vacatures: 36 uur en 24 uur met mogelijkheid tot opschaling

Ambulante Zorg Twente (AZT) is een gecontracteerde zorginstelling. Wij bieden vanuit onze expertise ambulante ondersteuning en begeleiding bij het zelfstandig leven aan jeugdigen en (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. Ons werkgebied bestaat uit geheel Twente en de gemeente Berkelland. We leveren zorg aan personen met een Wmo- of Wlz-indicatie in de vorm van ZIN of een PGB. Wij zijn de samenwerkingspartner van streettriage Twente. Dit is een initiatief van de Twentse gemeenten, politie en GGZ om verwarde personen zo snel mogelijk op de juiste (na – zorg) plek te krijgen. Bezoek gerust onze website voor meer informatie over AZT. Wil je meer weten over de streettriage? Mis dan de reportage die wordt uitgezonden in het programma De Monitor op de KRO – NCRV op zondagavond 29 september 2019 om 22:40 uur niet!

Functie

Je geeft individuele begeleiding en ondersteuning aan cliënten bij hen thuis. Bij aanvang zorg stel je samen met cliënt het zorgplan op mede in overleg met de gedragswetenschapper. Je legt huisbezoeken af en voert samen met cliënt gesprekken met diverse instanties. Je verzamelt informatie over cliënt en de leefomgeving. Je gaat aan de slag met hulpvragen en doelen op het gebied van huishouding, financiën, gezondheid, sociaal functioneren, participatie en emotionele ontwikkeling. Je zorgt voor de dagrapportages en voor een compleet digitaal cliëntdossier. Je wordt aangestuurd door een ervaren gedragswetenschapper die werkzaam is bij AZT. Je neemt deel aan collegiale overleggen. In crisissituaties ben je beschikbaar voor cliënt en neem je de juiste beslissingen voor cliënt. Heel belangrijk: je bent voor je Wlz – cliënten bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur en met je collega’s rouleer je in een bereikbaarheidsdienst waarbij je een week lang óók van 17:00 tot 9:00 uur bereikbaar en beschikbaar bent in crisissituaties. Als we deze inzet niet van je kunnen verwachten, heeft het geen zin om te solliciteren!

Ervaring/eigenschappen/ opleiding


·         Levenservaring en een sterke en enthousiaste persoonlijkheid.

·         Aantoonbare ervaring met lvb problematiek en/of complexe gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek.

·         Goed zelfstandig kunnen werken maar ook een teamplayer zijn.

·         Goed om kunnen gaan met crisissituaties en snel kunnen schakelen voor de eventueel te nemen acties.

·         Een proactieve houding hebben en in staat zijn om contact te maken met en aan te sluiten bij het niveau van de cliënt.

·         Flexibel, betrouwbaar, een doorzetter, humor en relativeringsvermogen zijn eigenschappen die we verwachten te vinden in een ambulant begeleider.

·         Je bent in het bezit van een rijbewijs.

·         Een relevant diploma op minimaal MBO 4 werk- en denkniveau gericht op zorg en welzijn. Heb je dit diploma niet dan heeft het geen zin om te reageren.

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij daadwerkelijk resultaten kunnen worden geboekt met de cliënt. Een unieke mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een jong en enthousiast team. Bij ons krijg je een zakelijke mobiele telefoon en je kan kiezen voor een auto van de zaak. Er is altijd een werkplek bij ons op kantoor voor je beschikbaar met de benodigde apparatuur om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Reageren: uiterlijk 6 oktober 2019

Startdatum: zo spoedig mogelijk/in overleg.

Graag ontvangen wij je cv en motivatie per mail: sollicitatie@ambulantezorgtwente.nl
Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!