Vacature Projectmanager Amsterdam

  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Amsterdam
  • Salarisindicatie: meer dan 4000 per maand
  • Werkervaring: Leidinggevend
  • Plaatsingsdatum: 09 april 2019
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wie zijn wij?
SDR Elektrotechniek
We zijn geen totaalinstallateur. Liever zijn we de beste in ons vak: de elektrotechniek. Daarbinnen beheersen we elke tak van sport. Onze specialiteit is het werken op locaties die 24/7 in bedrijf zijn. En voor bedrijven in kritische sectoren, zoals de luchtverkeerstoren op Schiphol. Kwetsbare locaties vaak, waar hoge eisen worden gesteld aan veiligheid, gastvrijheid, netheid of hygiëne. Dat vraagt om een hoge mate van flexibiliteit, precieze coördinatie en duidelijke communicatie. Precies wat ons past, we vinden het de mooiste opdrachten die er zijn.

Waar ligt jouw kracht als

Projectmanager

Dat willen we graag weten.
Ben jij een Projectmanager die zich verantwoordelijk voelt voor een effectieve en tijdige uitvoering van een of meerdere grote/complexe projecten en kun je leiding geven aan een of meerdere Projectleiders.

Je job
Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een effectieve en tijdige uitvoering van een of meerdere grote/complexe projecten en geef je leiding aan een of meerdere Projectleiders.
Ook ben je verantwoordelijk voor het aansturen van één of meerdere projectteams zodat grote/complexe projecten in de utiliteit binnen de gestelde tijdsplanning, budgetten en kwaliteitseisen worden gerealiseerd.
Je begeleidt en coachten beoordeeld projectleiders, je voert afdelingsoverleg en de jaargesprekken met het projectteam en de projectleiders. Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor de afdelingsdoelstellingen. Met je team ben je voor natuurlijk veel meer verantwoordelijk, het realiseren van afdelingsdoelstellingen, het vaststellen van de projectdefinities. Jij bepaalt wie de projectleider wordt bij een verkregen opdracht.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Projectleider binnen de elektrotechniek en ruime ervaring in budgetbewaking en budgetanalyse. Ook bezit je aantoonbare leidinggevende ervaring.
Brede praktische en theoretische kennis van elektrotechnische installaties. Een Helicopterview, zonder details uit het oog te verliezen. Iemand met een sterk analytisch en structureringsvermogen die ook nog eens goede communicatieve en contactuele vaardigheden heeft.

Wat vragen we van je?

Minimaal HBO opleiding richting Elektrotechniek, een grote pre als je ook een opleiding Projectmanagement hebt gedaan en je uiteraard bekend bent met de relevante wet- en regelgeving.

Wat kun je van ons verwachten?

We vragen nogal wat van je. Wat krijg je daarvoor terug? Een mooie, zelfstandige en afwisselende baan in een energiek team dat werkt mooie projecten in bv hotels, musea, kantoren en mediabedrijven. Je krijgt een marktconform salaris en, ook niet onbelangrijk, een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling en 38 vrije dagen per jaar. Ook krijg je beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone. Daarbij bieden we je alle mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!