Vacature Junior Accountant internationaal

  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Salarisindicatie: 3000 - 4000 per maand
  • Werkervaring: Startfunctie (weinig ervaring)
  • Plaatsingsdatum: 20 juni 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wat ga je doen als Junior Accountant Internationaal?

Binnen een snelgroeiende internationale onderneming ben jij verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie en rapportage van de Nederlandse vestiging. Tot je takenpakket behoren de salarisadministratie, het debiteuren en crediteurenbeheer, het voorbereiden en indienen van BTW-aangiftes en het aanleveren van forecast data aan zowel het lokale team als aan het internationale hoofdkantoor. Daarnaast vervul je als financial business partner voor de rest de organisatie een belangrijke rol. Je bent de rechterhand voor de Country Manager, die regelmatig met je spart over de financiële analyses en rapportages en op basis daarvan bepaalt of bijsturing of aanpassing van de strategie nodig is. Als Junior Accountant Internationaal maak je onderdeel uit van een wereldwijd team van accountants, en ben je voor de Sales & Pricing Controller op het internationale hoofdkantoor een belangrijke partner op het gebied van (financiële) strategie. Kortom, het gaat om een veelzijdige rol, waarin niet alleen een beroep wordt gedaan op je financiële kennis maar ook op je business mind.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een internationale producent en retailer actief in de fotografiemarkt. Design, hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Als Junior Accountant Internationaal neem je plaats in een klein team dat is gestationeerd in Noord-Holland. Een hecht team met een informele sfeer, waar men met veel passie en plezier voor het product werkt. Tevens maak je onderdeel uit van het internationaal opererende accountancy team. De organisatie is groeiende en dit maakt dat je op termijn meer verantwoordelijkheden kunt krijgen in verschillende landen.

Als werkgever steken zij veel energie in het ontwikkelen van mensen. Als onderdeel van jouw introductie krijg je twee weken training in Italië, waar je wordt rondgeleid door het bedrijf en kennis maakt met jouw internationale collega’s. Daarnaast heb je regelmatig intervisiesessies en krijg je relevante trainingen en opleidingen aangeboden. Het bedrijf biedt aan talentvolle medewerkers de kans in het buitenland te werken, bijvoorbeeld in Hong Kong. Kortom, volop kansen om buitenlandervaring op te doen!

Wie ben jij?

Je komt goed uit de verf binnen een internationaal team en kunt samenwerken op verschillende niveaus. Je bent uitstekend in staat om zelfstandig te opereren, respecteert deadlines en rapporteert op een gestructureerde wijze. Tevens heb je een open houding, ben je leergierig en niet bang voor het onbekende. Verder beschik je tenminste over de volgende kennis en ervaring:

  • Je bent bekend met ERP-systemen, kennis van M3 is hierbij een voordeel;
  • Je beheerst het Microsoft Officepakket, in het bijzonder Excel;
  • Je hebt ten minste een financiële opleiding op HBO-niveau afgerond;
  • Je spreekt vloeiend Engels;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in Noord-Holland.

In deze functie beschik je over een breed takenpakket waardoor jij jezelf op vele vlakken kan ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Men wil graag in je investeren en jou succesvol maken. Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan nu! Neem contact met ons op via research@voltaconsultants.com en omschrijf waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!